Vrouwenkoor Sirenen

Onze dirigent

Petra Souwerbren
Met ingang van juni 2017 is Petra Souwerbren dirigent van Sirenen.
Petra heeft de Meerjarige Dirigenten Opleiding te Utrecht afgerond in juni 2016. Daarna volgde zij het Verdiepingsjaar voor Koordirectie.

Zangtechnisch is zij geschoold door verschillende zangpedagogen, de laatste jaren door Lara Diamand. In een verder verleden speelde zij dwarsfluit en djembé. Momenteel volgt zij pianolessen bij Marjo Hazenberg.

Muziek
‘Bezig zijn met muziek is mijn passie. Muziek raakt mensen in het hart en verbindt mensen met elkaar. Bovendien is zingen heerlijk ontspannend om te doen. Daarvoor maak ik graag ruimte naast mijn werk als directeur/ manager van maatschappelijke organisaties voor natuur, milieu en duurzaamheid.

Sirenen is een heel enthousiast koor waar plezier in het samen zingen belangrijk is. Met Sirenen zullen we muziek uit verschillende werelddelen ten gehore brengen en eraan werken om de sfeer van de liederen goed neer te zetten.’